Η A&G δημιουργήθηκε στην μορφή που την γνωρίζουμε σήμερα, το 1998, μετά από την εμπορική εξαγορά μέρους των μετοχών της Αγγελίδης ΑΕΒΕ από τον Φώτη Γεωργακόπουλο. 

Το 1999, οι Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκης & Πήγασος, με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, εισέρχεται με ποσοστό 50% στην A&G, η οποία αναλαμβάνει για 3 χρόνια, την συνολική κάλυψη των αναγκών των Οργανισμών αυτών σε χαρτί.

Το 2001 δημιουργείται η θυγατρική «Ιντερχάρτ ΑΕ» για την κάλυψη των αναγκών σε χαρτί Γραφικών Τεχνών της αγοράς της Β. Ελλάδας.

Το 2003 και μετά από 10 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας, η A&G εξαγοράζει την εταιρεία «Μεταξάς Ειδικά Χαρτιά». 

Τα επόμενα χρόνια η εταιρεία αναπτύσσεται στο Φωτοτυπικό Χαρτί, στα Χαρτόνια, στα Φωτοβολταϊκά, στο Εμπόριο Βιβλίων και στα Χαρτοπωλειακά Είδη & Είδη Γραφείου. 

Το 2017 η εταιρεία προχωράει στην ενσωμάτωση της εμπορικής δραστηριότητας της γνωστής φακελοποιίας «Ιωάννης Αιμ. Κοτσώνης ΑΕΒΕ».

Φτάνοντας στο σήμερα, η A&G, έχοντας δυναμική εμπορική δραστηριότητα πάνω από 65 χρόνια στον κλάδο του Χαρτιού, Χαρτονιού και των παραγώγων του, παραμένει ως μία από τις πλέον αξιόπιστες, ποιοτικές και δυναμικές εταιρείες του χώρου. Η επιτυχία αυτή πηγάζει από την πίστη και την αφοσίωση των ανθρώπων της στην προσπάθεια για την πλήρη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Όλα τα προϊόντα της τα αποθηκεύει σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Κρυονέρι Αττικής, που κτισμένες απο το 2001, πληρούν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις θερμοκρασίας και υγρασίας για την καλύτερη αποθήκευση και φύλαξη του χαρτιού, ενώ συγχρόνως δημιουργείται το ιδανικό κλίμα εργασίας και στους εργαζομένους.  Αυτό γίνεται και λόγω των συστημάτων γεωθερμίας του κτιρίου που έχουν υλοποιηθεί σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχει συγχρηματοδοτηθεί από την Ε.Ε.

Παράλληλα, από το 2009 λειτουργεί το υποκατάστημα της Θεσσαλονίκης και το 2010 της Κρήτης. Όλα αυτά μαζί δομούν ένα οργανωμένο δίκτυο εξυπηρέτησης με σκοπό την αρτιότερη παραγγελιοληψία και διανομή, καλύπτοντας με επάρκεια όλη την επικράτεια στον συντομότερο δυνατόν χρόνο.

Ως εκ τούτου, τόσο το έγκυρα καταρτισμένο προσωπικό, όσο και τα υπερσύγχρονα συστήματα και οι υφιστάμενες δομές, δίνουν στην εταιρεία την δυνατότητα να υλοποιεί με συνέπεια τους στόχους της και να αναζητεί νέες ιδέες και λύσεις, στο πλέον ανταγωνιστικό περιβάλλον.