Η A&G συνεργάζεται με τους πιο φερέγγυους προμηθευτές από όλο τον κόσμο. Παράλληλα, με την χρήση των πιο εξελιγμένων συστημάτων, καταφέρνει να έχει έτοιμες προς διάθεση τις απαραίτητες ποσότητες εμπορευμάτων που χρειάζονται οι πελάτες της και που είναι ικανές για να καλύψουν την αγορά σε όλες τις κατηγορίες των εμπορευμάτων που εμπορεύεται: Χαρτί, Χαρτόνι, Περιτύλιξη, είδη Βιβλιοχαρτοπωλείου, Βιβλία και Φάκελα.

Με αυτόν τον τρόπο, 16.500 τόνοι από όλα τα παραπάνω είδη ή 26.000 περίπου κωδικοί, αποθηκεύονται στις αποθήκες μας πανελλαδικά (συνολικά 7 αποθήκες, 30.500m²). Οι χώροι αυτοί πληρούν όλες τις απαραίτητες συνθήκες για την καλύτερη αποθήκευση και φύλαξή τους, αλλά και έχουν διαμορφωθεί με τον καλύτερο τρόπο ούτως ώστε να εξυπηρετούν σωστά και γρήγορα τους πελάτες της επιχείρησης σε ανταγωνιστικές τιμές.

Επιπλέον, με στόχο την κάλυψη όλων των αναγκών των πελατών μας σε διαφορετικά σχήματα φύλλων και πλάτη ρόλων, διαθέτουμε στις εγκαταστάσεις μας τα πιο σύγχρονα μηχανήματα κοπής και επεξεργασίας χαρτιού και χαρτονιού, προκειμένου να επεξεργαστούμε ή/και να μετατρέψουμε το:

  • ρόλο σε ρόλο μικρότερου πλάτους ή/και διαμέτρου,
  • ρόλο σε φύλλο οποιασδήποτε διάστασης, καθώς και
  • φύλλο σε φύλλο μικρότερης διάστασης.

Ακόμα, με την ύπαρξη της δεσμιδωτικής μηχανής μπορούμε να δεσμιδώσουμε τα ζητούμενα προϊόντα μας εφόσον απαιτηθεί.

Τέλος, αν ο πελάτης μας δεν διαθέτει άμεσα τους απαιτούμενους χώρους, μπορούμε να του παρέχουμε την φύλαξη στους δικούς μας χώρους, των εμπορευμάτων που έχει παραγγείλει.